Надрукувати
Перегляди: 977

На виставці вагомі інноваційні досягнення представили 560 учасників із 25 регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, Франції, США, Білорусії. Роботу виставки супроводжувала насичена змістовна тематична програма, яка включала конференції, презентації, семінари, тренінги, круглі столи, педагогічні коучинги, дискусійні панелі, освітні воркшопи, майстер-класи за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників галузі освіти й представників закордонних закладів освіти, міжнародних представництв, виробників і постачальників засобів навчання.

Дніпровська академія неперервної освіти провела експертну дискусію «Сучасні стейкхолдери STEM-освіти: ідентифікація та співпраця», а також майстер-клас «Розвиток комбінаторного мислення школярів».

За результатами конкурсу на отримання Почесного звання «Лідер інновацій в освіті» присвоєно Почесне звання «Лідер інновацій в освіті» та вручено відповідну нагороду Дніпровській академії неперервної освіти.

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» - найбільший в Україні професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик в навчальний процес.